Wij garanderen een geweldige cursus

Ook in 2021 garanderen wij dat je slaagt!

Dat al onze studenten naar buiten lopen op vrijdag met een goed gevoel en een gehaald examen is heel belangrijk voor ons. Daar hebben we de cursus op ingericht en dit heeft gewerkt: tot op heden heeft 100% van de deelnemers het examen in een keer gehaald. Wij zijn vastbesloten dit percentage hoog te houden en zo is de herexamen actie tot stand gekomen:

Hoe doen we dit?

Wij zijn er zeker van dat we er samen voor kunnen zorgen dat u het European Adhesive Bonder diploma bij ons kan behalen. Hoe gaan we hiervoor zorgen? Onder andere door:

Persoonlijke Aandacht

Onze instructeurs zijn geinterseerd in iedere deelnemer, in wat zij doen en waar zij vandaan komen. We brengen in kaart wat jij moeilijk vind en zullen je daar extra bij helpen. Verder houden we constant een vinger aan de pols om te controleren of alle behandelde informatie helemaal duidelijk is.

Herhaling

Hoewel alle theorie voor de opleiding tot European Adhesive Bonder in een week behandeld wordt, hebben we veel ruimte weten te creeren voor herhaling. Zo beginnnen we iedere dag het doorspreken van wat er de vorige dag behandeld is. Zo zetten we de puntjes op de i.

Voorbeelden uit de praktijk

Sommige onderdelen van de lijmtechniek kunnen best uitdagend zijn, bijvoorbeeld het verschil tussen termoplasten, termoharders en elastomeren. Met voorbeelden uit de praktijk maken we zelfs de ingewikkelste onderwerpen begrijpbaar voor iedereen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Zoals u kan lezen in EAB in detail,  bestaat de examinering tot Europan Adhesive Bonder uit 3 onderdelen: een praktisch, schriftelijk en modeling gedeelte. Het examen wordt aftenomen door onafhankelijke examinatoren van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) en het examengeld wordt aan hen apart betaald. 

Wij weten 100% zeker dat u in een keer uw examen haalt. 

Mocht dat bij hoge uitzondering toch niet zo zijn, dan plannen wij samen een herexamen. In het geval het practicum, kan dit vaak nog in dezelfde week. Anders, proberen we de eerst volgende week nog een nieuw examen moment te regelen. De kosten voor deze eerste nieuwe examinering, wordt door het Adhesive Bonding Center betaalt. In het uitzonderlijke geval dat u dan niet slaagt, zoeken we samen naar een nieuwe oplossing.

Voorwaarden

Een goede cursus neerzetten doen we samen. Dat u veel leert en onder de beste omstandigheden, dat is onze verantwoordelijheid. Echter, alleen u kan het uiterste uit de cursus halen. Dit is dan ook de enige voorwaarde die geldt voor de herexamen actie, namelijk dat u zelf inzet getoond heeft u de theorie en praktijk eigen te maken. 

Dat betekent een actieve deelname aan de lessen en aanwezigheid tijdens het gehele programa. Met slechts deze twee voorwaarden kunnen wij de herexamen garantie bieden. Zo kunt u dus zonder zorgen het examen in.

Gegarandeerd een goede cursus

Wilt u meer weten, lees meer op onze andere pagina’s!

De Cursus Agenda

Direct zien wanneer de volgende cursus begint? Op deze pagina vind u welke cursussen tot op heden gepland zijn en de beschikbaarheid.

Meer over de EAB cursus

Wilt u meer te weten komen over de EAB cursus bij het Adhesive Bonding Center? De details over de cursus vind u op deze pagina. 

Stel u vragen

Heeft u nog vragen over de opleiding tot European Adhesive Bonder? Wij hebben graag verder in een vrijblijvend gesprek.