Lijmopleidingen in alle soorten en maten

Ons cursusaanbod

Bij Hét Centrum voor Lijmopleidingen, het Adhesive Bonding Center, kunt u diverse opleidingen volgen op het gebied van lijmen. Door ons ruime aanbod kunnen wij iedereen die geïnteresseerd is in lijmen opleiden; of u nu op zoek bent naar een opleiding of training over een bepaald aspect van het lijmen of een meerdaagse opleiding. U kunt bij ons terecht.

Hieronder geven wij een overzicht van de trainingen en opleidingen die u bij ons kunt volgen. Heeft u echter andere wensen of vragen? Dan kunt u ons bereiken via mail op info@adhesivebondingcenter.nl, telefonisch via (0320) 76 27 41 of via ons contact formulier. De volgende drie cursussen worden op dit moment bij Hét Centrum voor Lijmopleidingen verzorgd:

Lijmopleiding tot European Adhesive Bonder (EAB)

5-daagse lijmopleiding tot European Adhesive Bonder (EAB) met Europees erkend diploma

Lijmopleiding tot European Adhesive Specialist (EAS)

15-daagse lijmopleiding tot European Adhesive Specialist (EAS) met Europees erkend diploma

In-company trainingen over lijm en lijmtechnieken

Trainingen voor bedrijven over lijm en lijmtechnieken op locatie

Lijmopleiding tot European Adhesive Specialist (EAS)

De opleiding tot European Adhesive Specialist (EAS) is dé nieuwe specialiteit bij ons Centrum voor Lijmopleidingen. Wanneer u deze lijmopleiding heeft afgerond, heeft u een Europees erkend diploma in handen. U leert nog meer over lijmverbindingen en het lijmproces. In 15 dagen volgt u de opleiding, die bestaat uit theorie, praktijk en een examen. Dit examen wordt verzorgd door het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL)

Meer details over de opleiding vindt u hier.

In onze cursus agenda kunt u vinden wanneer de eerstvolgende cursus van deze variant gepland is wordt.

Lijmopleiding tot European Adhesive Bonder (EAB)

De opleiding tot European Adhesive Bonder (EAB) is de specialiteit bij ons Centrum voor Lijmopleidingen. Wanneer u deze lijmopleiding heeft afgerond, heeft u een Europees erkend diploma in handen. U leert alles over lijmverbindingen en het lijmproces. Binnen 5 dagen volgt u de opleiding, die bestaat uit theorie, praktijk en een examen. Dit examen wordt verzorgd door het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL)

Om uw agenda tegemoet te komen, zijn er twee mogelijkheden om de opleiding tot European Adhesive Bonder te plannen. Ten eerste is er de cursus waarbij alle 5 cursusdagen in één week worden gegeven. In onze cursus agenda kunt u vinden wanneer de eerstvolgende cursus van deze variant gepland is wordt. 

European Adhesive Bonder lijmopleidingen op maat

Ook is het mogelijk om in overleg een cursus buiten de cursusagenda te plannen. Dit is interessant als u als werkgever meer medewerkers in één keer op wilt leiden. Zo wordt de planning aangepast aan uw wensen. De cursusdagen kunnen bijvoorbeeld over 5 weken verspreid worden of (deels) in het weekend worden gepland. De lijmopleiding op maat houdt ook in dat onze docenten de voorbeelden in de cursus aanpassen op de lijmvraagstukken binnen uw bedrijf.

Een- en twee daagse cursus duurzame lijmtechnieken

Tijdens deze 1- en 2-daagse cursus leert u de beginselen van het lijmen. Hiermee legt deze cursus een mooie basis voor de lijmopleiding tot European Adhesive Bonder. Daarnaast is deze cursus geschikt voor iedereen die voor zijn hobby, beroepsmatig of in het algemeen meer wil weten over lijm en lijmtechnieken.

In-company training lijm en lijmtechnieken

Efficiënt en to-the-point, dat is onze in-company training. Deze training wordt namelijk geheel in overleg met u vorm gegeven. Vervolgens stelt ons team van lijmexperts hier een geschikte lijmopleiding voor samen. Op deze manier worden de vraagstukken binnen uw bedrijf uitgebreid behandeld. Daarnaast wordt de datum voor de lijmopleiding in overleg met u gekozen en kunt u meer medewerkers tegelijk laten opleiden. Als u geïnteresseerd bent in deze mogelijkheid, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Cursus Agenda

Gedurende het hele jaar worden er opleidingen over lijm en lijmtechnieken verzorgd bij Hét Centrum voor Lijmopleidingen in Lelystad. Er zijn naast onze 5-daagse opleidingen tot European Adhesive Bonder en nu ook de European Adhesive Specialist opleiding de 1- en 2-daagse cursussen en allerlei op maat gemaakte trainingen voor bedrijven. Hieronder vindt u een overzicht van de cursussen die gepland zijn. 

Heeft u andere wensen, dan denken wij graag met u mee! De afgelopen jaren hebben wij namelijk zeer veel ervaring op gedaan met op maat gemaakte cursussen voor bedrijven, zowel op het gebied van hele opleidingen tot European Adhesive Bonder als workshops voor specifieke lijmvraagstukken.

Geen evenementen gevonden!